5 voordelen van Airtex wanddecoratie

Behang met naden of muurschilderingen zijn verleden tijd; want met Airtex kunt u een wallcovering met digitale print geheel naadloos laten aanbrengen. Wij zetten 5 voordelen van deze innovatieve wanddecoratie voor u op een rij.


1. Sfeervol karakter

Airtex wordt veel als wanddecoratie toegepast in kantoren, ziekenhuizen, zorgcentra, winkels, showrooms, verenigingen en bij openbare gelegenheden. De reden hiervoor is dat het gebruik van een Airtex wand de ruimte een sfeervol karakter geeft. Binnen elke ruimte zorgt Airtex voor een unieke en persoonlijke sfeer die de uitstraling van de organisatie kan uitlichten.

2. Goedkoper dan papierbehang en Vinyl

Doordat Airtex een professionele wallcovering uitstraling heeft, wordt vaak gedacht dat dit materiaal duurder is dan Vinyl of papierbehang. Maar het tegendeel is waar, Airtex is zelfs goedkoper dan andere veelgebruikte wanddecoraties. 

3. Naadloos tot 25 meter

Het grootste verschil met behang is dat Airtex naadloos kan worden toegepast tot maar liefst 25 meter breed. Hierdoor wordt de print niet onderbroken en heeft de wand een extra strakke uitstraling.

4. Digitale print naar keuze

Een Airtex wand kunt u geheel naar uw eigen wens laten ontwerpen, omdat vrijwel elke digitale print met een redelijke resolutie toepasbaar is. Zo kunt u bijvoorbeeld een oude zwart wit foto van vroeger als wanddecoratie kiezen, of een eigen samenstelling van meerdere persoonlijke afbeeldingen.

5. Gecertificeerd en milieuvriendelijk

Doordat Airtex met een latex-printer op waterbasis wordt geprint, is het materiaal zeer milieuvriendelijk. Airtex is waterproof en beschikt over de B1 en M2 brandcertificeringen. 


 


Deze site maakt gebruik van Google Analytics met bijbehorende cookie(s). Verworven gegevens zijn geanonimiseerd en worden niet gedeeld met derden