Dé oplossing voor verwisselbare wallcoverings

Zoekt u een wallcovering die makkelijk en snel verwisselbaar is? Dan bieden wij met onze T-Flex frames de ideale oplossing!

Op het oog lijken onze T-Flex frames (ook wel stretchframes genoemd) op een reguliere permanente wanddecoratie. Maar als je van heel dichtbij kijkt, zul je zien dat het een strak gespannen doek is in een op maat gemaakt frame.

De kwaliteitief uitstekende materialen van de doeken, zorgen direct voor een professionele uitstraling. En doordat de printmogelijkheden eindeloos zijn, kunt u elke gewenste afbeelding op een doek laten bedrukken. Zo kunt u bijvoorbeeld uw aanbiedingen per seizoen in het frame laten wisselen. U hoeft dan alleen een nieuw doek te bestellen en deze zelf gemakkelijk in het frame plaatsen door middel van de siliconen pezen. 

T-Flex frames worden veelal gebruikt in showrooms, interieurinrichting, standbouw en winkels. Maar ook bijvoorbeeld in de zorgsector kunnen de frames toegepast worden. Deze site maakt gebruik van Google Analytics met bijbehorende cookie(s). Verworven gegevens zijn geanonimiseerd en worden niet gedeeld met derden