7 tips voor creaties die blijven hangen

 

1. Krachtige communicatie: de kunst van een pakkende reclametekst is krachtige communicatie. Tekst in combinatie met beeld binnen een beperkte ruimte zorgt al snel voor een overkill aan informatie. Bedenk vooraf wat de hoofdboodschap is en kies voor een opvallende korte tekst. 

2. Herhaling: creaties die blijven hangen is een gevolg van herhaling. Een eenmalige vertoning zorgt voor kortdurende bekendheid, maar de herhaling zorgt ervoor dat de reclame-uiting blijft hangen en dat mensen direct een herkenning vinden. Waarna het in het vervolg ook makkelijker herkend wordt. 

3. Verrassende creativiteit: blijf verrassend en creatief. Door de vaste huisstijl te mixen met creatieve elementen blijf je herkenbaar en tóch verrassend Op die manier zal de doelgroep uitkijken naar de volgende reclame-uitingen. 

4. Maak het persoonlijk: door in te spelen op actualiteiten of gebruik te maken van foto's met mensen (bijv. je eigen medewerkers) ontstaat er sneller herkenbaarheid en een gevoel van vertrouwen bij de doelgroep. 

5. Autobelettering: wist je dat je met autobelettering ongeveer 160.000 personen per maand bereikt? Per jaar zijn dit er omgerekend bijna 2 miljoen!

6.  Kies voor kwaliteit: tegenwoordig worden producten steeds goedkoper aangeboden door massaproductie. Wij doen daar niet aan mee. Door te kiezen voor de beste kwaliteit blijft de reclame-uiting langer mooi en het versterkt je bedrijfsimago.

7.  Crossmediale communicatie: een reclameboodschap wordt in effectiviteit vermenigvuldigd door het ook online te delen. Met het delen van dezelfde boodschap via meerdere kanalen wordt je bereik van de doelgroep een stuk groter én pak je de herhaling gelijk ook mee. 

      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Deze site maakt gebruik van Google Analytics met bijbehorende cookie(s). Verworven gegevens zijn geanonimiseerd en worden niet gedeeld met derden