BEDRIJFSPROFIEL

 

Mede door de komst van Safe Escape Concepts - SEC (implementatie van wet- en regelgeving en aansprakelijkheid) heeft het bedrijf zich, onder leiding van Fred Kok,  het afgelopen jaar ontwikkeld tot een modern allround signbedrijf. 
U kunt er terecht voor Signing, maar ook voor corporate (safety) identity, veiligheids- en gezondheidssignalering.
Reclame & Design staat dus voor maatwerk en volledige projectrealisatie. 

Bedrijfspand

Ons bedrijfspand zit gevestigd op het moderne industrieterrein 't Vaartland in Stolwijk, dit ligt centraal in de randstad tussen Utrecht - Rotterdam - Dordrecht. Het pand heeft een vloeroppervlakte van ca. 450 m2 waarvan het grootste deel tevens een showroom is. 

Lid van MVO Nederland

Duurzaamheid, het milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen staan bij ons hoog in het vaandel. Om deze reden printen wij uitsluitend met de nieuwste en tevens schoonste techniek: 100% op waterbasis. Onze HP Latex printer voldoet dan ook aan de hoogste milieu-eisen. Hierdoor kunnen onze producten worden toegepast in alle openbare ruimtes, zorgcentra en ziekenhuizen.

Greener solutions

Bij Reclame & Design werken wij waar het kan met milieuvriendelijke materialen. Onze printer, folies en manier van werken voldoen aan de hoogste milieunormen. Daar bovenop recyclen wij onze afvalproducten zoveel mogelijk. Zo dragen wij met trots een steentje bij aan Greener Solutions!

Door Sibon erkend signbedrijf

Reclame & Design is een door  Sibon  erkend Signbedrijf.
Sibon is voor Signbedrijven wat de Bovag is voor autobedrijven. Dit staat garant voor  kennis en kwaliteit.

 

        Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Deze site maakt gebruik van Google Analytics met bijbehorende cookie(s). Verworven gegevens zijn geanonimiseerd en worden niet gedeeld met derden