LED Daglicht Plafonfs

PLAFOND DECORATIES

 

Wilt u geen saaie witte systeem plafonds meer, en een extra dimensie aan de ruimte toevoegen? Dan biedt een plafond decoratie de oplossing.

Met flinterdunne LED panelen kunnen er lichtarmaturen geproduceerd worden die geschikt zijn voor systeem plafonds. Deze lichtarmaturen kunt u geheel persoonlijk laten maken, met eigen afbeeldingen en foto's, of bijvoorbeeld een hemel met wolken.

De lichtarmaturen passen in ieder systeem plafond. Speciaal gevormde en geproduceerde delen kunnen ook als vrijhangende elementen worden geplaatst.

 

 Deco Daylight daglichtsysteem Wolkenplafonds van Deco Daylight

Daglicht-systemen

Het neusje van de zalm zijn de LED-daglichtsystemen voor aan het plafond of tegen de wand.
D-Daylightsysteem is enige LED-systeem dat de echte daglicht-ervaring kan realiseren.
Een geweldige beleving met een kraakhelder uitzicht 'naar buiten'.
Een schitterend wolkenplafond of een een blik in de natuur.

De virtuele LED-ramen voegen een natuurlijk uitzicht toe aan slecht verlichte ruimtes en creëren daarmee een gezondere werkplekken.

DayLight wolkenplafonds zijn plat (30 mm) en compact en kunnen daardoor snel op iedere muur en iedere plafond, ook in verlaagde systeemplafonds, worden gemonteerd. 

Hierdoor ontstaan gezonde en mooie leef- en werkomgevingen, die haalbaar zijn voor iedereen en een bijdrage vormen aan een duurzamere wereld.

 

MvO

Wilt u vrijblijvend meer informatie?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Deze site maakt gebruik van Google Analytics met bijbehorende cookie(s). Verworven gegevens zijn geanonimiseerd en worden niet gedeeld met derden