RAAMDECORATIES

 

Vrijwel elk pand heeft raampartijen. U kunt deze ramen uitermate effectief inzetten om van uw pand een eyecatcher te maken, of om reclame-uitingen te tonen. Wij adviseren u graag over de talloze mogelijkheden van Clearview en One way vision raamfolies.

Clearview raamfolie

De folie die het dichtst bij de transparantie van glas in de buurt komt, is Clearview. Dit zelfklevende materiaal kan bedrukt worden met full color en witte inkt. Hierdoor ontstaan bijzondere effecten en is elk ontwerp mogelijk, zonder dat de folie contourgesneden hoeft te worden voor een goed doorzicht. 

One way vision raamfolie

One way vision is een zelfklevende en geperforeerde raamfolie, die wordt gebruikt voor reclame-uitingen waarbij het zicht naar buiten niet belemmerd mag worden. De folie is zeer geschikt voor het creëren van een privésfeer door middel van een anti-inkijk effect bij winkels, bedrijven of kantoorpanden waarbij de visuals direct als promotie dienen. Ook wordt de folie toegepast op ramen van voertuigen waardoor visuals op de zij- en achterkanten over de ramen door kunnen lopen.

De te gebruiken folie is afhankelijk van het doel; is het voor tijdelijke promotie of voor semi-permanent gebruik? Alle folies worden digitaal geprint. Met het oog op kwaliteit, wordt deze folie geproduceerd uit duurzame folie. Het voordeel van deze duurzame folie is zijn stabiliteit bij temperatuurschommelingen. 

 

Wilt u vrijblijvend meer informatie?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Deze site maakt gebruik van Google Analytics met bijbehorende cookie(s). Verworven gegevens zijn geanonimiseerd en worden niet gedeeld met derden