VLAGGEN EN MASTEN

 

Vlaggen geven uw pand uitstraling en herkenbaarheid. Bovendien hebben bewegende vlaggen een grote attentiewaarde. Wij kunnen vrijwel elke soort vlag met mast leveren van ontwerp tot en met montage.

Verticale vlaggen en banieren zijn de welbekende reclamevlaggen, ook wel bedrijfsvlaggen, logovlaggen of promotievlaggen genoemd. Dankzij het gebruik van banierhouders, zijn deze vlaggen ook goed zichtbaar bij windstilte. Ook wordt de horizontale vlag nog steeds vaak toegepast als promotievlag.

Gevelvlaggen

Een gevelvlag is een zeer populaire vlag omdat deze eenvoudig aan de gevel aan een korte, schuin gemonteerde gevelmast wordt gehangen. Dit is een ideale oplossing als verticale masten niet geplaatst kunnen worden en u toch het bedrijventerrein of winkelstraat wilt voorzien van herkenbare elementen.

Kwaliteit

Dankzij de hoge kwaliteit van het materiaal 117gr/m2 B1 gaan de vlaggen en banieren extra lang mee door weer en wind.  Het is bij ons ook mogelijk om aluminium vlaggenmasten van zes meter te huren. Ideaal voor evenementen of officiële openingen.

 

Wilt u vrijblijvend meer informatie?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

View the embedded image gallery online at:
https://reclame-design.nl/sign/vlaggen-en-masten#sigProId015ec207dd


Deze site maakt gebruik van Google Analytics met bijbehorende cookie(s). Verworven gegevens zijn geanonimiseerd en worden niet gedeeld met derden